Bij Alfasleep begrijpen we hoe belangrijk het is om op een veilige en gemakkelijke manier te betalen. Daarom bieden we een breed scala aan betaalopties om aan ieders behoefte te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van onze beschikbare betaalmethoden:

1. iDeal:
Direct betalen via uw eigen bank. Geschikt voor iedereen met een Nederlandse bankrekening en bankpas.

2. Creditcard:
Betaal met uw MasterCard, VISA of American Express. Uw transacties zijn beveiligd en u heeft vaak ook kopersbescherming.

3. PayPal:
Snel en veilig online betalen met uw PayPal-account. Het is ook mogelijk om via PayPal met je creditcard te betalen, zonder dat u een PayPal-account nodig heeft.

4. Apple Pay:
Een snelle en beveiligde manier voor Apple-gebruikers om met hun Apple-device te betalen, zonder fysieke kaartinvoer of extra bevestiging.

5. Klarna in 3 delen:
Spreid uw betaling over drie gelijke termijnen zonder extra kosten. De eerste termijn wordt direct betaald, de volgende twee in de daaropvolgende maanden.

6. Klarna Achteraf Betalen:
Kies ervoor om uw aankoop eerst te ontvangen en pas binnen 30 dagen te betalen. Zo kunt u eerst kijken of ons product naar wens is.

Bij het afrekenen kunt u eenvoudig de gewenste betaalmethode selecteren. Onze website maakt gebruik van SSL-encryptie om te zorgen dat uw betaalgegevens altijd veilig zijn.

Ons team staat voor u klaar om eventuele vragen over de betaalmethoden te beantwoorden.