Herroepingsrecht

Uw tevredenheid is ons doel: gemakkelijk uw aankoop herroepen

Bij Alfasleep staat uw tevredenheid voorop. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst bij u of een derde zonder opgaaf van reden te annuleren. Na uw annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. Wanneer u van dit recht gebruikmaakt, ontvangt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor de retourzending zijn voor onze rekening.

Voor een soepele en efficiënte afhandeling vragen we u om het product, samen met alle bijbehorende accessoires, indien mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons terug te sturen. Om uw recht op herroeping uit te oefenen, kunt u simpelweg contact met ons opnemen via info@alfasleep.com. We zullen dan het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na de melding van uw retour terugstorten, op voorwaarde dat we het product in goede staat hebben ontvangen.

Let op: als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig voor een proef, dan kunnen we deze waardevermindering in mindering brengen op uw teruggave. We vragen u daarom het product zorgvuldig te behandelen en ervoor te zorgen dat het goed verpakt is bij een retour.

Uw comfort en tevredenheid zijn onze prioriteit, en we staan klaar om het proces zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken.