Hey, wij zijn Mike & Bjorn

Een verhaal van twee vaders op zoek naar de beste nachtrust

Hallo, leuk dat u er bent! Wij zijn Mike en Bjorn, twee ondernemende vaders die, net als u, de waarde van een goede nachtrust hebben leren waarderen. Onze zoektocht naar de perfecte slaap begon toen we beide een paar weken na elkaar vaders werden. Plotseling werden onze nachten gevuld met gebroken slaap, en we ontwaakten vaak met een zere nek of rug, wat leidde tot prikkelbaarheid en verminderde prestaties overdag.

In eerste instantie dachten we dat het gewoon de vermoeidheid was van het opvoeden van kinderen, maar de aanhoudende lichamelijke klachten deden ons anders beseffen. We probeerden alles: van matrassen wisselen, slapen in verschillende posities, tot zelfs het wisselen van plekken in bed met onze partners. Maar de pijn bleef. Tot op een dag realiseerden we ons dat ons trouwe oude kussen misschien wel de boosdoener was.

We begonnen aan een zoektocht naar het perfecte kussen, maar na het uitproberen van vier verschillende typen waren we nog steeds niet tevreden.

Toen kwam het keerpunt: waarom niet zelf het ideale kussen samenstellen?

Bekijk hieronder alles over ons eigen kussen.

Stel hier uw vragen

Maak kennis met de revolutionaire Alfa Pillow

Na veel onderzoek, testen en aanpassingen zijn we trots om te zeggen dat we het ultieme hebben bereikt. We hebben een kussen ontwikkeld dat niet alleen onze nachten heeft veranderd, maar we hopen dat het ook die van u zal veranderen. Ons kussen is ontworpen met het oog op comfort, ondersteuning en duurzaamheid, met als doel elke ouder (en niet-ouder) een rustgevende slaap te bieden.

Bij Alfa Sleep draait alles om een betere nachtrust. We verlangen net als u naar kalmte, comfort en een dag vrij van nek- en rugklachten. Ons doel is eenvoudig: uw slaap verbeteren, zodat u elke dag op uw best bent.

  • Hardheid kussen is aanpasbaar
  • Perfecte warmte regulatie door de unieke circulation foam
  • Helpt tegen nek- en rugklachten

Lees meer

Nieuwste succesverhalen

Onze klanten zijn blij met ons. En daar zijn we trots op! Daarom delen we deze ervaringen graag met u.

google review

Waarom Alfasleep?

Wij geloven dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gezonder, gelukkiger leven. Daarom hebben we ons toegewijd aan het creëren van de Alfa Pillow, een innovatief slaapproduct dat ontworpen is om uw slaapervaring te transformeren.

Kwaliteit, comfort en duurzaamheid is onze missie om u te voorzien van een kussen dat niet alleen uw slaap verbetert, maar ook uw algehele welzijn ondersteunt. Met onze focus op aanpasbaar comfort, geavanceerde temperatuurregulatie en milieuvriendelijke en gezondheidsbewuste materialen, biedt Alfa Sleep meer dan alleen een kussen.

Dit is een belofte voor een betere nachtrust en daarmee een betere kwaliteit van leven. Kies voor Alfa Sleep, en ontwaak elke ochtend verfrist, verjongd en klaar om de dag te omarmen.

Ervaar de beste nachtrust met dit speciaal ontworpen kussen

Volledig verstelbaar kussen, perfect voor rug-, zij- en buikslapers

Bekijk de meest gesteld vragen