Retourneren

Retourbeleid van Alfasleep: uw tevredenheid, onze prioriteit

Bij Alfasleep begrijpen we dat het even kan duren voordat u volledig vertrouwd raakt met een nieuw kussen, en daarom hebben we een speciaal retourbeleid voor u. Hoewel de wet u 14 dagen bedenktijd biedt, geven wij u maar liefst 30 dagen om te ervaren hoe de Alfa Pillow uw slaap transformeert.

 

30 Dagen om verliefd te worden op uw Alfa Pillow

U heeft 30 dagen de tijd om zonder opgaaf van reden en volledig GRATIS het Alfa Pillow te retourneren. Maar, laten we eerlijk zijn, met het ongekende comfort en ondersteuning die het biedt, denken wij dat u niet meer zonder zult willen.

 

Test de Alfa Pillow zonder risico

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en het comfort van onze Alfa Pillow dat we u uitnodigen om het zelf te ervaren. Mocht het toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 30 dagen eenvoudig en kosteloos retourneren.

 

Uw feedback maakt ons beter

Hoewel het niet verplicht is, waarderen we het enorm als u ons de reden van uw retour wilt laten weten. Uw feedback is goud waard en helpt ons om onze producten en diensten continu te verbeteren, zodat we iedereen een optimale slaapervaring kunnen bieden.

 

Een simpel retourproces in 5 stappen:

  1. Stuur een e-mail naar info@alfasleep.com
  2. Vermeld uw naam en ordernummer
  3. Ontvang binnen 1 werkdag een retourlabel
  4. Print het retourlabel uit en bevestig het op het pakket
  5. Lever het pakket in bij een afgiftepunt.

 

Na ontvangst van uw retour zullen wij deze binnen 3 werkdagen verwerken en het aankoopbedrag terugstorten via uw gekozen betaalmethode.

We zijn ervan overtuigd dat de Alfa Pillow u de beste nachtrust zal bieden. Maar mocht u toch besluiten om het te retourneren, dan maken we dat proces zo soepel en stressvrij mogelijk voor u. Uw tevredenheid en comfort zijn onze grootste zorg.